Over de coach

Na de studie sociale pedagogiek aan de VU heb ik ruim 20 jaar in de non-profit sector gewerkt, grotendeels als manager. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van hoger management (bij het ISW), loopbaancoaching (Hoogendijk), training (de Galan, School voor Training), diepgaande persoonlijke ontwikkeling (Itip), chronische stress en burn-out (CSR centrum), de MBTI (Alert management) en Insights Discovery (Insights Benelux).

Vanaf 2005 werk ik deels als freelance coach, docent, supervisor en trainer, omdat ik het prettig vind om verbonden te zijn aan een andere organisatie, te sparren met collega’s en te blijven leren. Het gaat om diverse bureaus voor loopbaanadvies, re-integratie en organisatieadvies en daarnaast om opleidingsinstituten zoals het NHA, Annet Brinkhuis Opleidingen en de Politieacademie.

Sinds 2005 heb ik ook mijn eigen praktijk als loopbaancoach in Amsterdam-Noord.
De vlinder in het logo koos ik omdat hij al eeuwenlang een metafoor is voor de ziel en omdat hij symbool staat voor de mogelijkheden die elk mens heeft om zich te ont-wikkelen. Een ‘ontwikkeld’ mens met zelfkennis kijkt, in mijn visie, bewust van binnenuit en van buitenaf naar het leven en de maatschappij – en draagt er het zijne aan bij.
Dat het moeite en inspanning kost om zover te komen is evident. Het is daarom fijn als er af en toe iemand een stukje met je mee kan lopen….