Route oud

Routebeschrijving naar John Kellypad 6, 1034 WG Amsterdam


Grotere kaart weergeven

AUTO
Met de auto Vanaf A10 noord (Coentunnel en de richting Zaandam/ Purmerend)
– afslag 116  richting Volendam, Noord / Nieuwendam / Centrum
– einde afrit bij stoplichten naar rechts
– na 2 km richting ‘ Noord’, bij stoplicht aan eind van de afrit naar rechts
– na 500 m bij de T splitsing: stoplichten naar rechts (Mosplein)
– na 90m bij de stoplichten naar rechts (Berberisstraat) Mosplein 32 ligt op de hoek van het Mosplein en de Berberisstraat. Parkeren is gratis. De blauwe zone geeft aan dat de parkeertijd op ZATERDAG maximaal 2 uur is

Vanaf A10 noord (Zeeburgertunnel en de richting Amersfoort / Utrecht)
– afslag 116  richting Volendam
– na 600m bij de stoplichten naar links, richting Noord / Nieuwendam / Centrum (Nieuwe Leeuwarderweg)
– na 300m bij de stoplichten rechtdoor, richting Centrum
– na 2 km richting ‘ Noord’, bij stoplicht aan eind van de afrit naar rechts
– na 500 m bij de T splitsing: stoplichten naar rechts (Mosplein)
– na 90m bij de stoplichten naar rechts (Berberisstraat) Mosplein 32 ligt op de hoek van het Mosplein en de Berberisstraat. Parkeren is gratis. De blauwe zone geeft aan dat de parkeertijd op ZATERDAG maximaal 2 uur is.

OPENBAAR VERVOER
Met het openbaarvervoer vanaf Amsterdam CS De stadsbussen die naar het Mosplein gaan, vertrekken vanaf de busplatforms aan de oost zijde vóór het CS. Je kunt de stadsbussen nemen met de nummers 34 en 35. Deze gaan het meest frequent.

De streekbussen vertrekken vanaf de Kamperbrug, vlak bij het busplatform. Het gaat om bussen met de nummers 391 en 394 naar Zaandam.

In alle gevallen: Stap uitbij de 1e halte na de tunnel, halte ‘Mosplein’. Loop een klein stukje terug tot de 1e zijstraat – de Berberisstraat. Mosplein 32 ligt op de hoek van het Mosplein en de Berberisstraat.

LOPEN / FIETS
Vanaf de pont achter het Centraal Station Neem het ‘Buiksloterwegveer’. Dat is de middelste pont van de 3. De pont is gratis. Rijd rechtdoor en volg de bocht naar links. Je komt dan in de van der Pekstraat. Bij de rotonde rijd je rechtdoor. Direct na het viaduct zie je op de hoek een supermarkt. Volg dit huizenblok tot de 1e zijstraat (Berberisstraat) Mosplein 32 ligt op de hoek van het Mosplein en de Berberisstraat.

Kun je het niet vinden? Bel Sylvia op 06 236 641 63